Gezondheid

0
5 aug

Ik raak hem langzaam kwijt

Hij kijkt me niet meer aan en is erg in zichzelf gekeerd, ik ben hem langzaam aan het kwijtraken.

Lees verder
6
31 jul

Ex kanker

Mijn vriendin heeft borstkanker gehad. Het was een vreselijke tijd. Ze moest verschillende chemo’s ondergaan, een pruik aanschaffen.

Lees verder
afbeelding van Astrid Ottes
4
10 jul

Smeren

Elke morgen en avond, wanneer ik voor de spiegel sta en mijn gezicht weer eens sta in te smeren, vraag ik het me af. Waaróm?? 
Lees verder
8
29 mei

Zandloper

Van de week het boek ‘De Voedselzandloper’ van Kris Verburgh uitgelezen. Geen hysterische humbug, maar alles wat hij beweert wordt gesteund door wetenschappelijk onderzoek.
Lees verder
6
18 dec

Mijn grote broer Frans

Ze zit bij mij in de keuken een kop thee te drinken. ´Het is wel mijn grote broer! Hier gaan we tegen vechten geloof me maar.

Lees verder
4
3 dec

Toer voor Frans

Het is kwart voor 9 als ik het café-restaurant binnen loop. Ik heb een afspraak met Simone van Hees. Om de dag goed te beginnen neem ik vast een cappuccino, heerlijk ik was nog niet toe gekomen aan

Lees verder
1
20 nov

Kanker, wat doet dat met je?

De redactie heeft veel reacties gekregen naar aanleiding van mijn columns over kanker (LiveStrong en Ik wil dit alleen maar delen).
Lees verder
1
10 okt

Het gevecht dat anorexia heet

Het is al laat als ik thuis kom en als ik de deur open draai zie ik een volle brievenbus. Ik haal hem leeg en zie de Linda ertussen liggen, er zit een briefje...

Lees verder
0
7 aug

Huid- en nagelschimmelinfecties bij zwangere vrouwen

Voetzorgverleners maken regelmatig melding van huid- en schimmelinfecties bij zwangere vrouwen.

Lees verder

Pagina's